Karácsonyi party

2009.12.18. 20:49  Biolány

…a korábbi években minden karácsonyi partyra műsorral készültünk. Ezzel a kis performance-al a lányok a fiúknak, a fiúk a lányoknak kedveskedtek. A lányok mindig tánccal örvendeztették meg a fiúkat, a srácok pedig kreatívnál kreatívabb ötlettekkel rukkoltak elő. Nekem személy szerint a kedvencem 2008-ban az utolsó ilyen karácsonyon volt, amikor dalszövegekből rímet faragva hallhattunk történeteket a fiúktól prózai előadásmódban. Mostanra jó sokan lettünk, (Initiative, Universal, Brand Connection, Fastbridge) de a kreativitás most sem maradt el… Salsa táncosokkal tanulhattuk a lépéseket és belemerülhettünk egy pezsdítő, vadító világba. Némi alkohollal és kellő bátorsággal a végére már összefüggő mozdulatokat is láthattunk. Az elmaradhatatlan karaoke, versengés a mikrofonért és a jó magyar számokért most sem maradt el. Mi tagadás, szeretjük.. hiányozna, ha nem lenne.

karácsonyi party - Lala, Csilli, Ádi

karácsonyi party - Peti, Ádi, Zsófi

karácsonyi party - Judit, Zsófi, Ádi, Lala, Berni, Zsófi

Címkék: buli party

Boldog születésnapot - 1 éves a Fastbridge Hungary Kft.

2009.12.08. 11:44  FB Peti

Annak ellenére, hogy a Fastbridge márkanév már a 2000-es évek eleje óta adott, illetve hogy már az ezredforduló óta működtek az Ini és a UM oldalán is a digitális csoportok, külön digitális ügynökségbe csak 1 éve rendeződtünk.

Ennek a megünneplésére dec. 8-án került sor a "kékszékes" tárgyalóban, ahol Zsolesz és Peti tartott egy vicces prezit az elmúlt 1 évben történtekről, mind a szakmai, mind a csapatépítő dolgokról. Persze jókat röhögtünk, mert nem volt véresen komoly a dolog, elvégre ünnepeltünk, vagy mi :-)

fastbridge szülinap - Peti, István

Atyáink, Béla és István is megköszönték az első évet, elmondták, hogy nagyon büszkék ránk, és hogy a 2010-ben még nagyobb hajtás lesz, többet várnak tőlünk :-)

Mi persze bátran felvesszük a versenyt, első akadályként befaltunk egy halom szülinapi süteményt, és aztán visszament mindenki a helyére számlákat ellenőrizni, és évet zárni.

Boldog szülinapot!

fastbridge szülinap - torta

fastbridge szülinap - Verus, Lala, Zsolesz, István

Címkék: szülinap office party fastbridge

süti beállítások módosítása