Nagy Kreatív Nap - Digital Festival

2010.04.29. 19:58  fastbridge

Április 29-én került megrendezésre a Nagy Kreatív Nap - Digital Festival közös konferenciája. A közel 400 résztvevő között a Fastbridge 3 fővel képviseltette magát: Kata, Zsófi és Maxi is részt vettek a konferencián. nagy kreatív nap - digital festival: microsoft workshop Számos külföldi előadó tartott prezentációt, ki lehetett próbálni iPad-eket, illetve miniprezentációk keretében bemutatkozott néhány olyan márka, amely a válság ellenére is növekedni, fejlődni tudott. Részt vettünk az Adaptive Media rendezésében a Microsoft Advertising Workshopon is. A prezentációk egy része letölthető a Kreatív Online-ról.

Kismamák munka közben

2010.04.28. 13:50  b-j

Verus élvezettel fogyaszt az ajándékba kapott bonbonokból...

verus csokival

Címkék: office életképek baby

Reklám7 és csocsóbajnokság

2010.04.22. 23:54  b-j

reklámhét logo

Idén is megrendezésre került a Magyar Reklámszövetség szervezésében a Reklámhét. A Fastbridge a csütörtöki napon, a Digitális délelőttön és délutánon is képviseltette magát. Izgalmas előadásokat hallhattunk, többek között az online reklámozás jövőjéről és a közösségi médiák használatának térnyeréséről.

Este részt vettünk a csocsóbajnokságon is, vegyes csapatokban a Ringier-rel és a Kolozsvári Egyetemmel. A bajnokságot végül Attila (Universal McCann) és egy kolozsvári srác (Kolozsvári Egyetem) nyerték. Természetesen a játéknak nem szakadt vége, éjszakába nyúlóan nyúztuk a csocsóasztalokat.

Zsófi, Maxi játékban

Zsófi és Maxi játékban

 

Zsófi nézelődik, Judit és Miki játékban

egy Carnás srác, nézelődő Zsófi, Judit és Miki játékban

 

győztesek: Ati

A bajnokság győztesei: A 'kolozsvári srác' és Ati

Címkék: kommunikáció konferencia buli party

A "Biolány" Amerikában

2010.04.19. 13:27  b-j

Csilli úgy döntött, hogy 5 hosszú hétre megválik tőlünk, és a távoli Egyesült Államokba utazik, hogy beleássa magát a makrobiotikus étkezés és életmód rejtelmeibe. Pár nap NYC után most jó ideig a Kushi Institut vendégszeretetét élvezi. Finomakat eszik, jógázik, shiatsu-zik, és kipihen minket :-) Közben blogot is vezet itt: Biotúra Makromódra

Briant Park

Csilli és unokatesója a Briant Park-ban

 

ebéd

Egy igazi makrobiotikus ebéd

Címkék: outdoor

Totalcar 10 éves szülinapi party

2010.04.16. 14:50  fastbridge

Egy laza péntek déli sült kolbászozás keretében megünnepeltük a Totalcar 10 éves szülinapját is a Vasúttörténeti Múzeumban. A szimpatikus Totalcar-team minket is a tenyerén hordozott: a kolbász mellett jutott még a grillzöldségből csirkével, az isteni sztrapacskából és a bodzaszörpből, de a helyszínen megtekinthettünk jópár gyönyörű régi autót is. Képünkön a lelkes résztvevők a Fastbridge képviseletében: Peti, Gabi és Maxi.

Totalcar szülinap - Peti, Gabi, Maxi

Sanoma "fergeteges forgatás" Visegrádon

2010.04.09. 22:41  b-j

Péntek déltől szombat délig a Visegrádi Thermal Hotel-ben időztünk a Nők Lapja Café lazulós rendezvényén - partnerünk, a Sanoma jóvoltából. A meghívó alapján filmforgatásra, szaunázásra, és bulizgatásra készültünk. A filmes játék már a buszon elkezdődött. A hotelbe érkezve rengeteget ebédeltünk, majd kezdődött a forgatás.Sanoma fergeteges forgatás,
Visegrád - csoportkép A szerencsének és a jó választásnak köszönhetően rövidfilmünket horror műfajban, a következő témák köré csoportosítva kellett elkészítenünk: autó, baba, aktuális (ezek egyébként a Nők Lapja Café rovatai). Két órát kaptunk egy háromperces filmre. A két órából másfelet forgatókönyvírással, jelmezválasztással, sminkkészítéssel töltöttünk, majd elkezdődött maga a forgatás, valóban fergeteges hangulatban.

A szereplők a felismerhetetlenségig átalakítva játszottak a kamera előtt, egyesek megdöbbentően könnyen beleélték magukat a szerepükbe. Végül kis csúszással keészültünk, és a bő vacsora után következett az eredményhirdetés. A díjakat a Nők Sanoma fergeteges forgatás,
Visegrád - Oscar-díjaink Lapja Café újdonsült főszerkesztője, Nagy Sebestyén adta át. Filmünk két Oscar-díjat is kapott: a legjobb rendező és a legjobb operatőr díját. Természetesen ezt meg kellett ünnepelnünk néhány koktéllal, majd éjszakába nyúló csocsómeccsel. Másnap nehéz volt az ébredés, de otthon büszkén mutogathattuk az Oscar-díjainkat....

Címkék: outdoor csapatépítés

Adaptive Media szülinapi party

2010.04.08. 23:48  Gabi-FB

Mindig rájövök, hogy veszélyes üzem a csütörtöki médiás parti... Erre újból ékes bizonyossággal szolgált az Adaptive buli, ami – mint ahogy azt már Tőlük megszoktuk - megint fergetegesen sikerült :-) A csapat nagyon kitett magáért, remek zenékkel (amit 1 szám erejéig ŐK SZOLGÁLTATTAK), jóslással, testfestéssel szórakoztatták a nagyérdeműt, a pult környéke mindig tömve volt, és a vattacukros lány sem ült ölbe tett kézzel. Lélegzetvisszafojtva várjuk a következőt!

Adaptive Media szülinap - buli, Zsófi, Maxi

Adaptive Media szülinap - Peti, Gabi

Címkék: szülinap buli party

iPhone vs Android

2010.04.07. 16:12  Istvan

Holnap (ápr. 8-án) a WAX kultúrgyárban lesz az iPhone vs. Android konferencia, ahol a két okostelefon hivei és használói fognak érvekkel és remélhetőleg ellenérvekkel összecsapni. A konferencián 9:30-tól kezdődően különböző szakemberek fognak értekezni a szinpadon arrol, hogy hol tart ma a mobilmarketing, milyen mobilmarketing megoldások relevánsak a szolgáltatóknak és miket használnak a hirdetők és hova is tart ez a piac.

Kora délután lesz egy ügynökségi szekció, a kollegákkal a kommunikációs stratégiákról fogunk beszélgetni. Akinek még belefér a napjába jöjjön. Érdekesnek tűnik a program.

 

www.iphonevsandroid.hu/program.html

süti beállítások módosítása