Jelmezbálon farsangoztunk

2009.02.20. 14:41  fastbridge

Tegnap hatalmasat buliztunk az immáron hagyományos Initiative-BrandConnection farsangon, ahol a Fastbridge idén is a vendéglátók között szerepelt. 

Szép számban - közel kétszázan - gyűltünk össze és elevenítettük meg a szép emlékű hetvenes és nyolcvanas éveket. A Szeparé bisztróban vonultattuk fel a kölcsönzők és a családi gardróbok mélyén fekvő korabeli ruhákat. Diszkógömbök és mikrofon-frizurák, flitterek és boák emelték az este fényét, ahol éjfél előtt Gyuri bácsi és Klárika szórakoztatta a nagyérdeműt. A Lady karneválra beindult a diszkóvonat, és aki elég élelmes volt, az egy fotóra kerülhetett az ABBA sztárjaival.

A jelmezverseny győztese Karel Gott lett, akiért tyúklábmintás öltönyében bomlottak a csajok. A party hajnalig tartott.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott és reméljük, hogy  jövőre még többen leszünk. A tegnapi volt az idei év biztosan legjobb partyja.

fastbridge farsang, Ancsi és Bernifastbridge farsang, Lala és Viktorfastbridge farsang, Répa - István - Ádi - Csilli

Címkék: farsang buli party jelmez initiative

A bejegyzés trackback címe:

https://fastbridge.blog.hu/api/trackback/id/tr85954915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sabian 2009.03.12. 09:11:00

"A tegnapi volt az idei év biztosan legjobb partyja."
Csupán annyi kiegészítés, hogy 'eddig'. :)
Köszönet a szervezőknek és a fantáziadús résztvevőknek!

süti beállítások módosítása