Farsangi party

2010.02.25. 23:00  fastbridge

Évente megrendezésre kerülő farsangi partynkon szokás szerint hatalmasat buliztunk. Néhány lelkes résztvevőt sikerült mikrofonvégre kapnunk:

*
Hasonlóan az eddigi farsangokhoz az idei évben is nagyon jó kis buli kerekedett ügyfelekkel, médiákkal és kollégákkal. Bár Korda Gyuri bácsi és Balázs Klári nagyon hiányoztak, azért nélkülük is elbulizgattunk reggel 4-ig... :)
*
Rendkívül impozáns társaság gyűlt össze... világsztárok, mesehősök, csupa izgalmas figura .. na meg a remek ötletek, frankó jelmezek és igazán mókás hangulat. Kisiskolás korom óta nem voltam beöltözős farsangi mulatságon, nagyon raj volt felnőtt fejjel megélni ennek élményét… Továbbá, végül, de nem utolsó sorban szemlesütve el kell mondjam, hogy „Ernyei Béla” végre megkérte a kezemet... :)
*
Nekem az a legjobb élményem a farsanggal kapcsolatban, hogy a dj bácsi lejátszotta a számokat, amiket kértem, és hogy bár nő lévén erre nem biztos hogy büszke kellene, hogy legyek, de döntetlent tudtam inni Gáborral... :)
*
Idén is nagyon állat volt a farsang, külön tetszett Ernyei Béla megjelenése, és hogy volt egy csomó egyforma csaj fekete koktélruhában :) Persze én voltam a legjobb Hulk Hogannak öltözve, originál, fehérre festett kamionos bajuszommal, és a kigyúrt testemmel.
*
Sokk. Döbbenet. Le vagyok nyűgözve. Ezek aztán TÉNYLEG készültek...
*

Kis ízelítőt adunk a képekből, az összes fotó pedig megtekinthető itt: http://picasaweb.google.com/Initiative.budapest/InitiativeFarsang201002

farsang - Maxi, gabi, Zsófi

farsang - Fastbridge + Adaptive Media

Címkék: farsang buli party jelmez initiative

Ringier Awards 2009

2010.02.25. 18:37  fastbridge

Átadásra kerültek A Ringier Awards 2009 díjai. A Fastbridge két pályaművel is shortlistre került "Az év online megjelenése 2009" kategóriában. Végül a Budapest Bank Webstart kampány nyerte a kategóriában a díjat. A médiatervezési- és vásárlási feladatokat a Fastbridge végezte. A kampányban a kisvállalkozókat céloztuk és első saját honlapjuk elkészítéséhez segítettünk megtenni az első lépéseket.

A díjról iPhone-nal fotó készült, és gyorsan ki is posztoltuk a facebook oldalunkra.

ringier awards 2009

Címkék: online díj médiatervezés médiaügynökség fastbridge médiavásárlás

süti beállítások módosítása