Fastbridge arculat

2009.02.11. 22:45  Repus

Új év, új cég, új arculat. Lázasan alakul az új cég arculata is. Elkészült a logónk és sikerült véglegesítenünk a névjegykártyáinkat is - hamarosan már mindannyiunknak lesz. Addig is elnézést mindenkitől, akinek már ígértünk, de még mindig nem tudunk adni.

Dolgozunk a prezentációs és word formátumainkon is. Persze a grafikus dolgozhat rajta a legtöbbet, de mi lelkesen véleményezünk, kitalálunk, megfordítunk, stb. A legtöbbet persze az új médiaterv formáján dolgozunk. Sokan lettünk, sokféle tapasztalattal és igyekszünk egy olyan tervet kialakítani, ami a lehető legtöbbet elmondja majd ügyfeleinknek a kampányokról - mindezt a legpontosabban, hogy a vásárlási folyamat is egyértelmű lehessen.

Mindeközben játszunk a színekkel és betűtípusokkal és az e-mail aláírásunkban felsorolandó információk részletességével. Még jó, hogy mindannyiunknak van véleménye...

fastbridge logo

Címkék: online arculat médiaügynökség fastbridge

A bejegyzés trackback címe:

https://fastbridge.blog.hu/api/trackback/id/tr8937980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása